Όργανα Γυμναστικής


Από τους πάγκους προπόνησης έως τον Κλωβό Δύναμης , ο λειτουργικός και ευέλικτος εξοπλισμός γυμναστικής της adidas μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με διάφορα αξεσουάρ γυμναστικής για να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της άσκησής σας.

Ο εξοπλισμός που εστιάζει σε τέτοιου είδους προπόνηση, περιλαμβάνουν συχνά όργανα μεγάλου όγκου. Το μέγεθος σε κάθε πάγκο ή πολυμηχάνημα έχει μελετηθεί προσεκτικά, ώστε να πάρετε τα μέγιστα αποτελέσματα από το γυμναστήριό σας.

Η σειρά δυναμικής της adidas θέτει μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία ασκήσεων στη διάθεσή σας. Ως αποτέλεσμα, μπορεί εύκολα να καλύψει αρχάριους, οι οποίοι τώρα ξεκινούν ένα πρόγραμμα προπόνησης, είναι όμως ιδανική και για πιο έμπειρους χρήστες ή αθλητές στους οποίους παρέχει απαιτητικά προγράμματα για όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες.

Με την εγγύηση ποιότητας της adidas, η οργάνωση του τέλειου χώρου γυμναστικής είναι πλέον εύκολη υπόθεση!

Αξεσουάρ Γυμναστικής


Τα αξεσουάρ γυμναστικής της adidas είναι κατασκευασμένα με υψηλή ποιότητα και σκοπός τους είναι να σας βοηθήσουν να κάνετε τη διαφορά, διασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια κατά την άσκηση.

Είτε επιλέξετε να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας με τη Ρόδα Κοιλιακών, να αναπτύξετε την ευκινησία και τα αντανακλαστικά σας με τους Κώνους και τη Μπάλα Αντίδρασης, να επικεντρωθείτε σε ασκήσεις δύναμης με τα ευέλικτα Λάστιχα Γυμναστικής, ή απλά προτιμήσετε την κλασική αλλά αποτελεσματική αερόβια άσκηση που προσφέρει το Σχοινάκι, να είστε βέβαιοι πως θα βρείτε το κατάλληλο εργαλείο εκγύμνασης για όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες.

Συνδυάστε τα αξεσουάρ γυμναστικής με τον εξοπλισμό δυναμικής της adidas για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της άσκησής σας!

 

Αποκλειστική διάθεση

Η σειρά δυναμικής της adidas διατίθεται στην Ελληνική αγορά αποκλειστικά από την εταιρεία ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα με σκοπό την εισαγωγή και τη διανομή εξοπλισμού και οργάνων γυμναστικής για οικιακή και επαγγελματική χρήση και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στην Ελλάδα.

Στα χρόνια της λειτουργίας της, η εταιρεία μας έχει συνεργαστεί και συνεχίζει να συνεργάζεται, με πληθώρα επώνυμων προμηθευτών και εργοστασίων. Εξακολουθούμε να αναπτυσσόμαστε διότι προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, πάντα με σεβασμό στον πελάτη.